De grote sport - augustus 2006 quiz

Quizvragen voor 'Sport - augustus 2006'

Met welke hoogte won de Rus Andrey Silnov de finale van het hoogspringen op het EK atletiek? opzoeken
2,36 meter
2,47 meter
2,25 meter
2,03 meter
2,14 meter
Welke van onderstaande personen viel niet uit in de Grote Prijs Formule 1 van Hongarije opzoeken
Kimi Räikkönen
Michael Schumacher
Jenson Button
Fernando Alonso
Hoeveel bedraagt het nieuwe wereldrecord dat Michael Phelps zwom op de 200m wisselslag op de Pan-Pacifische Kampioenschappen? opzoeken
1 minuut 55 seconde en 99 honderdsten
1 minuut 55 seconde en 58 honderdsten
1 minuut 55 seconde en 84 honderdsten
1 minuut 55 seconde en 32 honderdsten
Wie won er goud op het EK atletiek op de 50km snelwandelen? opzoeken
Spanjaard Jesus Angel Garcia
Rus Yuriy Andronov
Fransman Yohan Diniz
Waardoor werd Quick.Step renner Nick Nuyens geraakt na de proloog van de Eneco Tour? opzoeken
De microfoon van een verslaggever
Een plastieken supportershandschoen
Een teamwagen
Een camerakraan
Welk van onderstaande landen scoorde de meeste medailles op de EK atletiekkampioenshappen in Göteborg? opzoeken